2011. augusztus 12., péntek

Gluténmentes szilvás lepény


Hozzávalók:
4 tojás
kb. 1-2dl tej
1 sütőpor
15dkg gluténmentes liszt (Beiker süteményport használtam)
5dkg olvasztott vaj
cukor ízlés szerint
szilva

A hozzávalókat összedolgoztam , míg sűrű palacsintatészta szerű nem lett. Egy edényt kibélelünk sütőpapírral az alját kirakjuk szilvával (vagy bármilyen gyümölccsel ) , ráöntjük/igazítjuk a tésztát és előmelegített sütőben sütjük 150C-on.
Én a szilvát utólag nyomkodtam a tésztába, mert elfelejtettem az edény aljába rakni :)
A szilvát fahéjas cukorban meg kell hempergetni előtte.
Finom puha tészta!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...