2012. február 22., szerda
Halkrém
Hozzávalók:
- 1 doboz 125 g-os olajos szardínia
- 3 kemény tojás
- 10 dkg puha vaj
- 1 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál finomra vágott lila vagy vöröshagyma
- 1 teáskanál citromlé
- 1 csapott mokkáskanál őrölt pirospaprika
- 2 teáskanál mustár
- 1 evőkanál tejföl (de a kenhetőségéért én többet tettem bele)
- 1 evőkanál aprított petrezselyem
- kevés só
- kevés őrölt bors
Elkészítése:
Az olajos halat - az olajjal együtt - a főtt tojásokkal villával jól összetöröm, majd a többi hozzávalóval alaposan kikeverem.
Megjegyzés: Pirítóssal még finomabb, mint sima kenyérre kenve.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése