2011. április 27., szerda

Medvehagymás tészta



Hozzávalók:

  • 25-30 dkg tészta, kifőzve
  • 10 dkg medvehagyma
  • 10 dkg főtt sonka
  • 5 dkg krémsajt
  • 4 dkg vaj
  • bors
  • parmezán sajt
Elkészítés

  1. A tészta fő:-)
  2. Eközben elkészítjük a medvehagymás, sajtos, sonkás keveréket. A medvehagymát felaprítjuk és a felét elkezdjük párolni a felhevített vajon.
  3. Hozzáadjuk a felkockázott főtt sonkát, néhány percig együtt sütjük, majd hozzákeverjük a krémsajtot, ha szükséges sózzuk és borsozzuk.
  4. A kifőtt tésztát a medvehagymás keverékbe forgatjuk, megszórjuk a maradék felaprított medvehagymával és a parmezánnal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...