2011. április 12., kedd

Zöldségek sajtos mártogatóssal

Anna után szabadon.......
A számtalan variáció közül ez csak egy. Bátran készítse mindenki úgy és abból ami egyébként is a szeretett zöldség és fűszer, de érdemes kipróbálni új ízekkel, nem kedvelt, kevésbé kedvenc alapanyagokkal is.
Tökéletes vendégváráskor, esti tévénézős nasinak, gyerekzsúrok menüjéhez. Nem kell főzni, nem kell sütni csak pucolni és keverni.


Hozzávalók jelen esetben:
- karfiol
- jégcsapretek
- kígyóuborka
- sárgarépa
- zöldhagyma


Mártogatóshoz:
- 1 db. tömlős sajt
- 1 kis doboz tejföl
- só, bors, friss kapor


A zöldségeket csak mosni, tisztítani, kényelmesen kézbe vehető méretűre kell darabolni.
A mártogatóshoz a hozzávalókat összekeverjük és hagyjuk az ízeket összeérni min. 1 órán át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...