Aki szereti a tárkonyos-citromos ragulevesek ízvilágát, az kedvelni fogja ezt a nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető levest is.
Hozzávalók:
1 kg krumpli
1 kispohár tejföl
só, bors, őröltkömény, tárkony
fél citrom leve
liszt
A kiskockára összevágott krumplit sós-köményes vízben felteszem főzni. Amikor már majdnem puha, hozzáteszem a tárkonyt a léhez, illetve én zöldségzöldjét is szoktam tenni bele. Majd amikor a krumpli puhára főtt, tejfölös habarással dúsítom a levest és citromlével ízesítem még. Tálalás előtt frissen őrölt borssal szórom meg.
Húsimádók virslivel, kolbásszal, császárszalonnával gazdagíthatják levesüket.
Húsimádók virslivel, kolbásszal, császárszalonnával gazdagíthatják levesüket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése