2011. január 31., hétfő

Csirke vagy pulyka-jurta 7 személyre




(de még így is maradt)

Hozzávalók
2 nagy filézett csirkelemell
mirelit vagy piaci zöldségek
méz állagúra elkészített palacsinta tészta

A csirkemellet kockákra vágjuk, olajban aranybarnára sütjük olyan fűszerekkel amilyenhez kedvünk van, mi delikátos, fokhagymással készítettük.
Közben a palacsinta tésztát ki hogy szokta elkészíti csak sűrűbbre mint általában, mint ahogy fentebb írtam legyen kellemes méz állaga.
Egy részében elkeverjük a húst, másik részében a zöldségeket.
Jurta -kerek (egyébként bármilyen) jénai tálat kibélelünk baconnal és beleöntjük a palacsintatésztás húst majd zöldségeket.
150 fokon másfél óra sütés szükséges, hogy belül is megsüljön a tészta. Majd kiborítjuk így a baconos oldal kerül felülre.
Egyszerűségében nagyszerűsége hogy nem kell hozzá köret, hanem maga a tészta a köret.
A képek már akkor készültek mikor a felét megettük:-) akkor kaptam észbe, de talán így is látható milyen.

Jó étvágyat!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...