2010. december 2., csütörtök


Gyümölcsös túrótorta

Hozzávalók:
2-3 cs babapiskóta
kb 6dl tej
2 cs vaníliás cukor

Krém:
1 cs vaniliapuding
2-3 ek cukor
3dl tej
25dkg margarin
25dkg túró
gyümölcs a torta tetejére
zselatin

Elkészítés:
Langyos vaníliás tejbe megáztatott babapiskótákat a tortaforma aljába pakoljuk egymás mellé. Erre jön a krém.
Krém: 1cs vanilapudingot cukorral és 3dl tejjel mefőzzük és hagyjuk kihülni. Eközben 25dkg margarint 1-2 kanál porcukorral és a túróval habosra keverjük. Ha kihült a puding akkor összekeverjük vele.
Aztán még egy sor áztatott babapiskóta és megint krém. Erre gyümölcsöt teszünk és végül zselatint. 1 napot jó állni hagyni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...